Åskollen Sykkelklubb

Klubben

Klubben
RELATERTE NYHETER
Ny hjemmeside!

Bakgrunn

I 2006 startet tre-fire lokale helter å tråkke litt sammen et par kvelder i uka. Turene gikk hovedsaklig på skogsbilveiene i Røysjømarka. Med tiden kom det flere mosjonister til, og vi talte i 2008 mellom 4-8 på hver trening. Vi fant ut at sykling var en flott mosjon for oss tilårskommende med dårlige knær og sliten rygg med ønske om litt selskap i tunge treningsstunder. Det viktigste for de fleste av oss er at det er langt større motivasjon i å sykle sammen med noen enn å tråkke aleine, og dørstokkmila er ofte den vanskeligste å forsere.
Høsten 2008 ble det for alvor gjort et formelt arbeide for å få registrert en sykkelklubb på Åskollen for å kunne tilby primært voksne mosjonister i tilknytning til Åskollen et tilbud om et litt mer organisert treningsfelleskap. Den 19/1-09 ble det avholdt stiftelsesmøte, og klubben er nå tatt opp i NIF og NCK.
Herfra er det egentlig bare framtida som vil vise hvordan vi utvikler oss…..!

Vi ønsker å forbli en lokal sykkelklubb for medlemmer i og i nærheten av Åskollen som har ambisjoner om å delta på treninger og sosiale aktiviteter i klubbregi for å skape et hyggelig trim- og treningsmiljø på sykkel !

Vi skal ha det moro på to hjul!

 

Klubbmoral

“Vi skal ikke bli for seriøse! Vi skal fortsette å ha det gøy på sykkel og vektlegge humør og selvironi, men samtidig nyte fremgang og formutvikling!”

Det er for oss i klubben svært viktig at Åskollen Sykkel klarer å holde fokus på at det er en mosjonistklubb for de med tilknytning til nærområdet. Selvfølgelig skal vi ha som mål å bli bedre, men “bedre” kan like gjerne bety – 5 kilo som – 15 minutter på Birken!

Åskollen Sykkelklubb
Solumveien 12
3039 Drammen

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift